Welkom

Op een 18e eeuws landgoed van 125 hectare, in het centrum van Frankrijk, regio Centre-Val de Loire, bieden wij twee huisjes te huur aan:

Beide zijn geschikt voor 6 personen.

Onze activiteit: paardenhouderij op biologisch gras.

Omringd door ongerepte natuur, kunt u met geduld en een beetje geluk, de vele diersoorten die het landgoed bewonen, observeren, beluisteren en fotograferen.

Het is belangrijk de rust te bewaren om de natuur niet te verstoren. Wandelingen op het terrein zijn derhalve uitgesloten.

Er is echter een observatiepost tot uw beschikking om de natuur in alle rust te kunnen observeren. Wij raden u aan een verrekijker en een camera mee te nemen zodat u de omgeving goed kunt waarnemen.

De volgende diersoorten zijn op het domein te zien: een diversiteit aan vogels zoals de zwarte wouw, nachtegaal en verscheidene soorten uilen. Groot wild zoals het edelhert, het wild zwijn, de vos en de das laten zich op het landgoed zien.

Van half september tot half oktober geniet u van het burlen van de edelherten. U zit dan op de eerste rang om de edelherten te bekijken. Absolute voorwaarde is dat de rust niet verstoord wordt tijdens het observeren.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Uw gastvrouw, Antoinette Kaak, heet u van harte welkom op Feuilloux!

 

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.